alexandrasteen!

En vecka med en fantastisk fullmåne

Det har varit så svårt att ta den lilla energin jag haft att sätta mig och skriva och dela med mig av alla känslor som har sprungit in i mig och sen ut i flera kilometer i timmen på samma dag. Denna veckan har varit så svår att få grepp om, det har varit så mycket känslor som jag inte riktigt har kunnat ta hand om och jag tycker så synd om F här hemma över att jag har så svårt att veta vart allt kommer ifrån. Det gör mig så frustrerad att jag ofta i de situationerna inte kan göra något åt att jag ena sekunden inte vill prata medan i andra vill jag bara skrika ut all smärta och besvikelse som finns inom mig. Det är så svårt för mig att förklara hur det känns men jag sa det till F att de känns nästan som att någon har vridit mitt hjärta ett halvt varv och att de gör så ont att andas, de känns som att jag har ett öppet sår över bröstkorgen i varje djupt andetag jag tar. Och innerst inne blir jag så besviken på mig själv att jag har så svårt att förmedla till människor i min omgivning om vilken förmåga jag har och att jag i slutändan alltid har gjort allting för att de ska vara nöjda och glömmer helt bort mig själv. Och när människor i min omgivning skiter i det eller påstår saker om mig gör mig så besviken på mänskligheten.
I de lägena känner jag mig så otroligt besviken och ledsen på mig själv eftersom jag inte kan göra mer än att vara öppen, ärlig och lyssnande till andra människors åsikter. 
Men hade livet varit enkelt hade vi inte levt det. 

 

För att hjälpa mig själv ur en negativ cirkel så yoga jag och meditera väldigt mycket. Ibland hinner man mer och ibland mindre, men många påstår att de inte hinner pågrund av att de tar tid men här är en morgonyoga på 5 min som jag har börjat med som jag kan göra två gånger om dagen och kombinera med andra rörelser om jag vill. 

https://www.youtube.com/watch?v=VrTOgr4UOg8

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas